Om oss - Vilka är vi på Tomas Byggfirma från Borås
parallax background

Om Tomas Bygg

Ditt betrodda företag

TomasBygg och AnnaHemtjänst HB kan hjälpa dig med allt från renovering till ombyggnad och tillbyggnad. Söker du hushållsnära tjänster inom städ eller bygget kan vi också hjälpa till med det. Ett bygge kan innebära både damm och smuts, men våra duktiga städare ser till att du som kund inte behöver tänka mer på det. När ditt bygge är klart är också miljöerna städade och rena.

Vi är ett byggföretag med stor kunskap och med lång erfarenhet inom bygg och renoverings branshen. Vi samarbetar med många duktiga och pålitliga underleverantörer. Detta gör att vi kan åta oss totalentreprenader, och erbjuda kunden alltid den bästa lösnigen!

Vi är ett polskt byggfirma från Borås som erbjuder sina tjänster på den svenska marknaden! Vi har många års erfarenhet, utbildade medarbetare och vi alltid gör vårt bästa för att göra kunden nöjd och lycklig!

Är ditt hem nedgånget eller söker du bara efter en helt ny stil? Behöver ni mer boyta och en ändring av planlösningen är det enda sättet? Välkommen att höra av dig till oss så ser vi till så att din renovering blir precis vad du hoppats på.

Det finns flera anledningar till att du ska välja just vår byggfirma. Vi har flera års erfarenhet inom bygg, renovering och allt som hör byggnaden till. Dessutom har vi stor erfarenhet av både hemstäd, flyttstäd och byggstäd. Vår stora kunskap gör att både företag och privatpersoner kan känna sig trygga med att anlita oss som byggfirma och vi vet att det är värt att lägga ner lite extra tid på ett projekt för att kunden ska kunna känna sig helt nöjd. Vår byggfirma och städservice tar sig an både stora och små projekt, både i hem och i offentlig miljö. Vi är vana att arbeta inom flera olika områden och med flera olika arbetsuppgifter.