Recensioner - Checka in våra nöjda kunder på Tomas Byggfirma i Borås!

Kundrecensioner


Ett mycket bra företag för samarbete👍👌

5,0 rating
19 juli 2020

Ett mycket bra företag för samarbete👍👌

Tomas Elektriker Service i Kinna

Supernöjda!

5,0 rating
26 februari 2020

Anlitade Tomas på rekommendation när vi skulle bygga om badrum och tvättstuga. Kan inte säga något annat än att de var superduktiga. Noggranna och väldigt respektfulla gentemot oss som kund. Plastade in övriga utrymmen och golv så att det inte skulle bli skitigt i övriga utrymmen. Städade efter sig efter varje avslutat arbetspass. När bygger var klart utförde de en storstädning.
Kan varmt rekommendera Tomas bygg.

Christoffer

Intryck

4,0 rating
23 december 2019

Tomas och Anna besökte mig och gav ett mycket gott personligt och professionellt intryck, fick offert idag och jag ser fram emot att vi startar upp vårt bygg och städ projekt i feb-mars.

Martin Eriksson

Punktlig och pålitlig

5,0 rating
20 september 2019

ett solidt byggfirma, är jag väldigt nöjd med samarbete.

Nikolas

Pålitligt företag

5,0 rating
29 maj 2019

jag rekommenderar

Waleria

Lämna oss din åsikt!

Yttranden från våra kunder

Din åsikt är mycket viktig för oss. Det låter dig ändra ditt företag till det bättre och göra positiva förändringar. Om du inte vill skriva offentligt, skriv till oss privat!

Vi är alltid ute efter strävan att alltid uppnå högsta kvalité och därmed att vara flexibla och lyhörda för ditt önskemål när det kommer till bygg och renovering. Helt enkelt så står vi för ett tryggt, bekvämt, effektivt och ekonomiskt arbete där det enbart finns vinnare.

Se andras åsikter i Google-profilen!